Súgó a Választás

Back

Utasítások

Több egymáshoz hasonlító mondat/kifejezéscsoport létezik, melyekből minden csoportban csak egy helyes. A cél kiválasztani, melyik az.

Közvetlenül a helyes válasz kiválasztása után meghallja a választ. Ha a rossz választ jelölte meg, ismételten választhat, amíg meg nem találja a helyes választ. A feladat alatti eredmények kiértékelik, hogy hány válasza volt helyes az első próbálkozásra (lásd Mutatók rész alatt).

Mutatók

A mutatók a gyakorlatok alatt a következő értékeket mutatják:

Megválaszolva:
Megjeleníti az eddig megválaszolt kérdések számát. Például a 4/10 azt jelenti, hogy a tízből négy választ válaszoltál meg, és még hat hátra van.
Helyes:
Displays the number and percentage of successful answers. The first pair of numbers shows the results of all current answers. If you didn't answer all of them correctly on first attempt, there is also a second pair of numbers showing how many answers you did succesfuly on the first try. Use the ‘Reset’ button to start again.

Vezérlőpult

A vezérlőpult a gyakorlatok alatt a következő gombokat tartalmazza:

Kiértékel
Értékeld ki az egész feladatot. Ha hiba van benne, a kurzor az első hibához ugrik. Szövegdobozon belül a kurzor az első hibás karakterhez ugrik.
Töltsd ki
Töltsd ki a gyakorlatot a helyes válaszokkal.
Reset
Az összes válasz törlése és a teszt újrakezdése.

Megoldások

The Answer Sheets contain all the correct answers for all the exercises. You can access them from the Course Index, or more conveniently, you can use the ‘?’ (question mark) link after each task. This link takes you directly to the corresponding answer in the Answer Sheet.

Verzió 2.0 (2011-12-07 01:19 CET)